ارسال بین المللی
خرید گل شیپوری

گل شیپوری

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

معرفی

شیپوری یکی از محبوب‌ترین گلها در آسیا، بخصوص ایران است. این گل به دلیل شکل خاص و نوین خود انتخابی بی‌نظیر برای زیباتر کردن دسته گل‌ها و باغچه هاست. شیپوری تنوع رنگی مختلفی دارد، مثل سبز، صورتی، سفید، زرد و نارنجی. اگرچه اسامی دیگری هم برای او وجود دارد ( مثل نیلوفر آبی، نیلوفر شیپوری و … ) اما رایج‌ترین نام برای آن، همین “شیپوری” است. این گل دوست داشتنی متعلق به آفریقای جنوبی است؛ اما به دلیل راحتی رشد و بی دردسر بودنش امروزه در تمام نقاط جهان کاشته می‌شود.
با گلمون همراه باشید تا پس از معرفی گل شیپوری، روش کاشت آن را بخوانید.

تاریخچه

نام لاتین این گل Calla lily  است. Calla در زبان یونانی به معنی زیبایی است.
کاشف شیپوری، “کرت اسپرنگل” در آغاز این گل را گل “تکریم” نامگذاری کرد. اما بعدها این نام تغییر کرد و اسامی دیگری هم برای آن پشنهاد شد. در نهایت شکل متفاوت و شیپورشکل گلبرگ‌ها بر تمامی این اسامی پیروز شد، تا جایی که امروزه همه این گل را با نام گل “شیپوری” می‌شناسند!

نماد و معنی

همانند نام‌های مختلف، معانی مختلفی هم برای گل شیپوری زیبا ثبت شده است. از زمان یونان باستان تا به امروز، گلها به عنوان نمادی خوش یمن و خوش‌آیند در زندگی ما حضور دارند.
یونانیان باستان، به دلیل شباهت شکل این گل با شکل جام، آن را با شادی و مهمانی همراه کرده بودند و از آن در مراسم‌های ازدواج خود استفاده می‌کردند. به همین دلیل این گل نمادی برای زیبایی، خلوص و پاکدامنی است.یکی از رنگ‌های معروف گل شیپوری، رنگ سفید آن است که به طور گسترده در مراسم‌های ترحیم و خاکسپاری و در عین حال مراسم‌های عروسی از آن استفاده می‌شود.

معرفی گل شیپوری

انواع

به دلیل تنوع رنگی بالای شیپوری، می‌توان در تمام طول سال از رنگهای مختلف آن استفاده کرد و در هر مناسبتی از حضور این گل زیبا لذت برد! در بهار، گل‌های شیپوری روشن‌تر هستند ( مثل سفید، صورتی و یاسی) ؛  اما در پاییز رنگهای تیره‌تری از شیپوری را شاهد هستیم ( مثل زرد، نارنجی، بنفش تیره و قرمز ). بهترین فصل برای تهیه شیپوری‌های رنگارنگ، تابستان است. در این فصل اکثر رنگهای مختلف شیپوری یافت می‌شوند.

سمی بودن

شیپوری سمی است و خطری جدی برای حیوانات و کودکان محسوب می‌شود. حتما آن را با دستکش لمس کنید و مواظب باشید تا کودک و یا حیوان خانگی شما آن را نخورد. چون ممکن است دچار عوارض گوارشی شدیدی شود.

روش کاشت و نگهداری

اگر شیپوری را به صورت شاخه‌ای تهیه کرده اید، ساقه آن را چک کنید. یک ساقه سالم باید مستحکم بوده و نازک و یا خیلی کلفت نباشد. ساقه را کمی کوتاه کنید و آن را در گلدان قرار دهید. گلدان باید کاملا تمیز باشد تا ساقه دچار مشکل نشود. حتما به آب، غذای مایع مخصوص گل اضافه کنید. گلدان را در محیطی خنک قرار دهید.
ممکن است انتهای ساقه کمی پیچ بخورد. این اتفاق در صورت رخ دادن فتوسنتز رخ می‌دهد. برای جلوگیری از آن، گلدان را مات و یا تیره انتخاب کنید.
می‌توانید خودتان هم ریزوم شیپوری را تهیه کنید و در گلدان و یا باغچه خود بکارید. طبق دستور مخصوص کاشت ریزوم عمل کنید، می‌توانید روش کاشت را از متخصص گل و گیاه بپرسید. در خرید آن شک نکنید، شیپوری گلی عالی برای کاشت و نگهداری در منزل است!

معطر بودن

شیپوری گلی معطر است. شیپوری صورتی و زرد بیشترین عطر را دارند.

موارد مصرف

در گذشته، از ریشه خاکی گل شیپوری برای درمان درد مفاصل استفاده می‌کردند. در واقع شیپوری استفاده دارویی مختصری در آفریقای جنوبی داشت. اما امروزه از شیپوری بیشتر در دسته گل‌ها استفاده می‌شود و چون نمادی برای پاکی و خلوص است، عضو ثابت گل آرایی مراسم عروسی و حتی ترحیم است.
استفاده دارویی شیپوری به صورت موضعی بوده است. فراموش نکنید که شیپوری بسیار سمی است. پس هرگز طعم آن را امتحان نکنید!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

داریوش

داریوش ، نویسنده و وبلاگ نویس با استعداد و خلاقیت بالا، به واسطه وبلاگ پرطرفدار خود با عنوان "گلمون"، به عنوان یک شخصیت برجسته در عرصه نوشتاری شناخته می‌شود. او با تجربه‌های گوناگون و دیدگاه‌های تازه‌ای که به موضوعات مختلف ارائه می‌دهد، توانسته جامعه‌ای پرشور از طرفداران و مخاطبان خود را جذب کند. در وبلاگش، به بررسی و بحث در مورد مسائل متنوعی از جمله دنیای گل‌ها و گیاهان با اسلوبی دلپذیر و زبانی روان می‌پردازد.
Email
Twitter
Facebook
Telegram
WhatsApp
گل شیپوری
اپلیکیشن گل و گیاه

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
باز کردن چت
پشیبانی و سفارش در واتساپ
سلام 👋 در صورت نیاز به پشتیبانی میتوانید به صورت تلفنی یا در واتساپ با شماره ۰۹۱۰۶۶۶۴۱۵۶ در ارتباط باشید