انواع گل طبیعی

گل لوبیا سنبلی

خرید گل لوبیا سنبلی

مشخصات کلی لوبیا سنبلی :

گیاه لوبیا سنبلی دارای ساقه بنفش، شکوفه‌های صورتی-قرمز براق درخشان و غلاف‌های 5 تا 8 سانتی‌متری می‌باشد. با این که تمام قسمت‌های گیاه خوراکی است، توصیه می‌شود لوبیاهای بالغ قبل از خوردن، دوبار آبپز شوند. از این لوبیاها در غذاهای آسیایی، تایلندی و هند استفاده‌های زیادی می‌شود. از گل‌ها و غلاف‌ها به عنوان شاخه گل بریده نیز استفاده می‌گردد وغلاف‌ها را می‌توان خشک کرد. این لوبیا همچنین با نام لوبیا لاب لاب نیز شناخته می‌شود. این گیاه در مناطقی که دمای هوا در زمستان 6- تا 4 درجه سانتی‌گراد است به صورت چندساله رشد می‌کند. در مناطق دیگر به صورت یک ساله رشد می‌کند. گل‌ها را می‌توان به عنوان دم نوش مورد استفاده قرار داد، یا می‌توان آن‌ها را بخارپز کرد. همچنین برای تزیین سالاد و دسر هم می‌توان از گل‌ها استفاده کرد. گل لوبیا سنبلی طعم شیرین، دلنشین و ملایمی دارد و با ذائقه اکثر افراد سازگار است. غلاف‌های جوان ترد هستند و مانند لوبیا سبز خورده می‌شوند و به عنوان یک سبزی گیاهی از آن‌ها استفاده می‌گردد. این گیاه در اکثر مناطق آسیایی طرفداران زیادی دارد. برگ‌ها مانند اسفناج مصرف می‌شوند و گل‌ها را می‌توان به صورت خام، بخار پز و در غذا استفاده کرد. دانه‌های خشک شده را می‌توان به هر شکلی که لوبیا استفاده می‌شود، مصرف نمود.

 

معرفی گل لوبیا سنبلی

 

کاشت بذر لوبیا سنبلی :

بذر لوبیا سنبلی را می‌توان 4 تا 6 هفته قبل از پایان سرما نشا کرد و نهال‌ها را بعد از رفع سرما به زمین منتقل نمود. بذرها را به عمق 12 میلی‌متر بکارید. فاصله بین بذرها را 5 سانتی‌متر در نظر بگیرید. دمای مناسب برای جوانه زنی بذر لوبیا سنبلی 18 تا 21 درجه سانتی‌گراد است. در این دما بذرها 5 تا 10 روزه جوانه می‌زنند. از خاک‌های نیمه غنی با زهکشی خوب برای کاشت بذر استفاده کنید. تا زمان جوانه‌زنی خاک را مرطوب نگه دارید. همچنین می‌توان بذرها را بعد از رفع سرما به طور مستقیم در زمین کاشت. بین نهال‌های لوبیا سنبلی 30 سانتی‌متر فاصله قرار دهید. لوبیا سنبلی باید در آفتاب کامل کاشته شود. گیاه لوبیا سنبلی برای رشد به داربست نیاز دارد. خاک را مرطوب نگه دارید ولی از خیس شدن خاک پرهیز کنید.

author-avatar

درباره داریوش

داریوش ، نویسنده و وبلاگ نویس با استعداد و خلاقیت بالا، به واسطه وبلاگ پرطرفدار خود با عنوان "گلمون"، به عنوان یک شخصیت برجسته در عرصه نوشتاری شناخته می‌شود. او با تجربه‌های گوناگون و دیدگاه‌های تازه‌ای که به موضوعات مختلف ارائه می‌دهد، توانسته جامعه‌ای پرشور از طرفداران و مخاطبان خود را جذب کند. در وبلاگش، به بررسی و بحث در مورد مسائل متنوعی از جمله دنیای گل‌ها و گیاهان با اسلوبی دلپذیر و زبانی روان می‌پردازد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *