ارسال بین المللی
گل آگلونما

گل آگلونما – انواع و شرایط نگهداری این گیاه + عکس

همیشه در بین تمام گل های آپارتمانی که وجود دارند، نام گل آگلونما شنیده می شود. این گل به دلیل برگ های مقاومی که دارد و زیبایی فوق العاده ای که می تواند به محیط های بسته بدهد، تحت محبوبیت بسیاری قرار گرفته است. آگلونما دارای جزو گل هایی محسوب می شود که زیبایی آن در سادگی اش نهفته است. در واقع برگ های گل آگلونما سبز و سفید هستند و ساقه های قوی نیز دارند. اگر به دنبال دیدن مدل ها و قیمت های این گل زیبا میباشید، میتوانید جهت مشاهده قیمت گل آگلونما روی عبارت بنفش کلیک کنید.

معمولا افرادی که نمی توانند نور خیلی زیادی را برای گل ها فراهم کنند و خیلی هم نمی توانند مراقبت های ویژه ای را داشته باشند، سراغ آگلونما می رود. البته این موضوع به این معنا نیست که گل آگلونما نیازی به مراقبت ندارد. ولی آسیب پذیری این گل نسبتا کمتر از دیگر گل های آپارتمانی است.

دقت داشته باشید که آگلونما دارای یک نوع گونه سمی نیز است که نگهداری این گیاه (از نوع سمی) در منزل خیلی پیشنهاد نمی شود؛ مخصوصا برای منازلی که حیوانات خانگی نگهداری می کنند. در ادامه به طور کامل به معرفی و بررسی این گل می پردازیم.

گل آگلونما چیست؟

گل آگلونما، یک گیاه آپارتمانی است که در بسیاری از مناطق جهان پرورش داده می‌شود. این گل با نام دیگر گل همیشه سبز چینی نیز شناخته می‌شود و به خانواده تیره شیپوریان تعلق دارد. بومی مناطق مردابی جنوب شرقی آسیا و جنگل‌های گرمسیر است. در جهان حدود ۴۰ گونه مختلف از گل آگلونما وجود دارد، که هر کدام از آن‌ها دارای ویژگی‌های خاصی هستند.

برگ‌های این گل نیزه‌ای هستند و ساقه‌های آن کوتاه می‌باشند، حدود ۱۰ تا ۳۰ سانتی متر رشد می‌کنند و در گونه‌های بزرگتر این گل، ارتفاع آن تا ۶۰ سانتی متر نیز ممکن است. رنگ این گل به صورت یخی و سفید است. خرید گل آگلونما به عنوان یک گیاه آپارتمانی بسیار محبوب در بین کاربران قرار دارد. این گل به دلیل ظاهری جذاب و خوش‌رنگی که دارد، در دکوراسیون داخلی منازل، محل کار و مغازه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. گل آگلونما به دلیل رشد سریع و نیاز کم به نور، به عنوان یک گیاه مناسب برای پرورش در مناطق داخلی شهرها شناخته می‌شود.

همچنین، این گل به دلیل تحمل خوب در برابر شرایط نامساعد هوایی، مانند کمبود نور، خشکی و سرمای شدید، برای پرورش در مناطقی با شرایط آب و هوایی نامساعد نیز مناسب است. در کل این گل با ظاهری جذاب و خوش‌رنگ، خواص درمانی و تحمل خوب در برابر شرایط نامساعد هوایی، به عنوان یکی از محبوب‌ترین گیاهان آپارتمانی در جهان شناخته می‌شود.

انواع گل آگلونما

یکی دیگر از دلایلی که آگلونما با محبوبیت زیادی رو به رو است، وجود تنوع در این گل می باشد. در واقع شما می توانید برای منزل و محیط های مختلف، اقدام به خرید انواع این گل کنید. در ادامه قصد داریم به معرفی انواع آگلونما بپردازیم.

1- آگلونما سفید برفی

آگلونما سفید برفی

اولین گل آگلونما که قصد معرفی آن را به شما داریم، آگلونما سفید برفی است. گل آگلونما سفید برفی یکی از گل‌های زینتی محبوب است. این گل با نام‌ های دیگری مانند آگلونما وایت یا اگلونما خال سفید نیز شناخته می‌شود. آگلونما سفید برفی با رشد بسیار سریع خود، به عنوان یک گیاه پایا، به طور طبیعی در مناطق مرتفع و خنک رشد می‌کند. این گل به سایه مقاوم است و برای رشد به نور کافی نیاز ندارد. رنگ این گل سفید است که در حاشیه سبز می‌شود و به همین دلیل به آن آگلونما مخملی نیز گفته می‌شود.

برای داشتن گل آگلونما سفید برفی در باغ خود، به دمای مناسب و زهکشی خوب خاک توجه کنید و آبیاری منظمی را نیز برای آن فراهم کنید. همچنین این نوع گل به مانند تمام آگلونما های دیگر پس از رشد اصلی متوقف خواهد شد. برخی از افراد به دلیل رنگ سفید این گل، آن را به عنوان گل عروس هم می شناسند.

2- آگلونما پاتایا

آگلونما پاتایا

گل آگلونما پاتایا یکی از گل ‌های زیبای محبوب است که به عنوان آگلونما هندوانه ای و گل نقره ‌ای هم شناخته می‌ شود. این گیاه مقاومت زیادی در برابر سایه دارد و برای کاشت در آپارتمان ‌ها مناسب است. رنگ برگ‌ های پهن و زیبای آن شامل نقره‌ای و سبز است. همچنین، گل آگلونما پاتایا به عنوان گل کاهویی نیز شناخته می‌شود. این گیاه رشد سریعی دارد و به طول حدود 50 تا 60 سانتی‌متر می‌رسد. در کل، انواع آگلونما پاتایا با رنگ‌های زیبا و مقاومت در برابر سایه، یک انتخاب عالی برای کاشت در آپارتمان‌ها و فضای داخلی است.

3- آگلونما طلایی

آگلونما طلایی

گل آگلونما طلایی، یکی از گل‌های بسیار محبوب است که به عنوان گل پرندگان نیز شناخته می‌شود. این گل رشد سریعی دارد. برگ‌های آن پهن و خمیده هستند و ترکیبی از رنگ طلایی و سبز دارند. ساقه‌های آن کوتاه است و برگ‌های نیزه‌ای شکل و خم دارد. گل آگلونما طلایی، به نور زیاد نیاز ندارد و در برابر سایه مقاومت زیادی دارد. ولی در این باره باید بدانید که اگر حداقل نور برای رشد این گل وجود نداشته باشد، شاهد رنگ صلایی بر روی ساقه های آن نیز نخواهید بود.

 برای کاشت در آپارتمان‌ها و فضای داخلی، این گل یک انتخاب عالی است. با رنگ‌های زیبا و مقاومت در برابر سایه، آگلونما طلایی، به عنوان یکی از بهترین گل‌های زینتی برای دکوراسیون داخلی شناخته می‌شود.

4- آگلونما سوزی

آگلونما سوزی

چهارمین گلی که از میان انواع گل آگلونما می خواهیم به شما معرفی کنیم، آگلونما سوزی است. به مانند تمام گل های دیگری که به شما معرفی کردیم، این گل هم تحت نور کم می تواند رشد خوبی را تجربه کند. آگلونما سوزی از محبوبیت زیادی برخوردار است؛ چرا که بر ریو گلبرگ های این گل رگه های صورتی قرار دارند که به زیبایی این گل اضافه شده اند. همچنین درباره کاشتن این گل باید بدانید که تنها در خاک سبک رشد خوبی را تجربه می کند.

5- آگلونما مودستوم

آگلونما مودستوم

گل آگلونما مودستوم نوع گلی است که در محیط های بسته مانند آپارتمان ها بسیار مورد استفاده قرار می گیرد؛ دلیل این موضوع، ویژگی تصفیه هوا آن است. برگ های این گل براق و صاحب طرح موج داری هستند. این گل می تواند در نور کم تا ارتفاع 60 سانتی متر رشد کند. همچنین گل های آن 20 سانتی متر طول و 10 سانتی متر عرض دارند.

6- آگلونما قرمز

آگلونما قرمز

در این بخش می خواهیم به شما یکی از زیبا ترین گل های آگلونما را معرفی کنیم؛ گل آگلونما قرمز یکی از زیبا ترین گونه های این نوع گل است که برای تزئین منازل و دکوراسیون آن ها بسیار مناسب می باشد. برگ های این گل قرمز و خالدار هستند؛ به همین دلیل زیبایی بسیاری را به این گل داده اند. همچنین اندازه برگ های این نوع آگلونما 20 در 10 هستند. به مانند اکثر آگلونما های دیگر، این نوع گل هم نقش آویزانی را پس از رشد دارد.

تفاوت هایی میان این نوع آگلونما با موارد دیگر که معرفی کرده ایم وجود دارد؛ آگلونما قرمز برای رشد به نور زیادی نیاز دارد؛ اما این میزان نور نباید تابش مستقیم خورشید باشد؛ چرا که باعث سوختن برگ ها می شود. زمانی که گل تازه شروع به رشد می کند، رنگ صورتی را به خود دارد.

 رفته رفته رنگ این گل به قرمز تغییر می کند. همچنین علاوه بر خال خال بودن آن، لبه های گل سبز رنگ خواهد بود. هر قسمتی از خانه شما می تواند زیبایی زیادی را به واسطه ای گل دریافت کند. دقت داشته باشید که پس از رشد، برگ های این گل را بچینید و جدا کنید؛ این گونه رشد این گل سرعت بیشتری را به خود می گیرد.

7- آگلونما صورتی

آگلونما صورتی

این نوع گل آگلونما از نظر رشد و کاشتن بسیار شبیه به آگلونما قرمز است. نیاز به نور زیادی دارد؛ ولی آبیاری آن مطابق دستوری است که در بخش های قبلی ذکر کردیم. این گل دارای انواع مختلفی می باشد؛ لب ماتیکی، آگلونما ماتیکی، آگلونما ماتیکی، آگلونما ماتیکی، آگلونما لب ماتیکی از انواع صورتی این گل می باشند. برگ های این گل صورتی هستند و دارای لبه های سبز رنگ می باشند. منتهی بسته به انواعی که این گل شامل می شود، تیره یا کمرنگ بودن این رنگ ها متغیر است. به دلیل شکل و رنگی که این نوع گل دارد، می تواند زیبایی زیادی را به منزل شما بدهد.

8- آگلونما مشکی

آگلونما مشکی

نوع دیگری از گل آگلونما که می خواهیم به شما معرفی کنیم، آگلونما مشکی است. ظاهر برگ های این گل نیزه ای شکل است و نسبت به سایر گل ها، رشد بیشتری را تجربه می کند. همچنین برای رشد نیازمند نور کمی می باشد و نگهداری از آن نیز آسان است. ترکیب این نوع آگلونما با انواع دیگر به دلیل رنگی که دارد، می تواند بسیار زیبا باشد.

چرا انواع آگلونما برای آپارتمان ها مناسب است؟

قبلا ذکر شد که گل آگلونما برای محیط های بسته به مانند آپارتمان ها به عنوان گل آپارتمانی، برای کاشت و نگهداری مناسب است؛ اما دلیل این موضوع چیست؟ چه چیزی میان این گل و گل های دیگر فرق به وجود آورده است. بهتر است بدانید که آگلونما هم به مانند دیگر گل ها، نیاز به نور، آب، خاک و دمای مورد نیاز دارد؛ اما میزان این ویژگی ها به اندازه ای است که نگهداری از آگلونما را آسان تر کرده است.

در واقع می توان گفت که آگلونما خیلی آسیب پذیر نیست و می تواند در شرایط سخت هم رشد کند. اما برای کسانی که می خواهند اقدام به کاشت و نگهداری این گل کنند، دانستن نکات مهم برای کاشتن آگلونما الزامی است. در ادامه به بررسی عوامل اصلی و تاثیرگذار در رشد آگلونما می پردازیم.

نور مورد نیاز آگلونما

آگلونما به دلیل رشد سریع و نیاز کم به نور، برای پرورش در مناطق داخلی شهرها مناسب است. همچنین، این گل به دلیل تحمل خوب در برابر شرایط نامساعد هوایی، مانند کمبود نور، خشکی و سرمای شدید، برای پرورش در مناطقی با شرایط آب و هوایی نامساعد نیز مناسب است.

نور برای گل آگلونما بسیار مهم است. این گل در شرایط نوری مختلف رشد می‌کند. در صورتی که در محیط با نور کافی قرار گیرد، رشد سریع‌تری خواهد داشت. اما در صورتی که در محیط با کمبود نور قرار بگیرد، رشد آن کندتر خواهد بود. تابش مستقیم نور خورشید برای این گل خطرناک است و می‌تواند باعث خشک شدن برگ‌های آن شود. بنابراین، بهتر است این گل را در محیطی با نور غیرمستقیم قرار داد.

گل آگلونما با نور زیاد سازگار نیست و ممکن است باعث سوختگی برگ‌های آن شود. برای این گل، پشت پنجره شمالی منزل مکانی مناسب است. در صورتی که در محیطی با نور کافی قرار گیرد، رشد سریع‌تری خواهد داشت و برگ‌ های آن سبزتر خواهند بود. گونه‌های مختلف آگلونما نیاز به نور متفاوت دارند. در کل، برای پرورش آگلونما، نور یکی از عوامل مهم است که باید به آن توجه شود. این گل با رشد سریع و تحمل خوب در برابر شرایط نامساعد هوایی، به عنوان یکی از محبوب‌ترین گیاهان آپارتمانی در جهان شناخته می‌شود.

آب مورد نیاز آگلونما

یکی دیگر از دلایلی که آگلونما را به یک گل بسیار مناسب برای نگهداری در آپارتمان ها تبدیل کرده است، آب مورد نیاز آن است. درباره میزان آبیاری آگلونما بهتر است بدانید که این گل نیاز به آب زیادی ندارد. در واقع باید گل آگلونما را وقتی آب دهید که متوجه خشکی خاک آن شده اید. در فصل زمستان وقتی به این گل آب می دهید، مقداری از آب را در ساقه های خود نگه می دارد و در فصل گرما استفاده می کند.

همین موضوع باعث شده تا همیشه آب لازم را داشته باشد و در ادامه اگر آبیاری زیادی انجام شود، میزان رطوبت ان بیش ازحد بالا می رود. این گونه در صورت خرابی، با از بین رفتن ریشه همراه خواهد بود. لذا در کل آگلونما، نیاز به آبیاری خیلی زیادی ندارد.

میزان رطوبت مورد نیاز آگلونما

همان طور که در بخش های قبل دانستید، گل آگلونما بومی مناطق مرطوبی است؛ به همین دلیل برای رشد به رطوبت نسبتا زیادی نیاز دارد؛ اما برای فراهم کردن این میزان رطوبت، نباید آبیاری زیادی انجام شود. گل باید در دمای مناسبی قرار گرفته باشد. رطوبت مناسب برای آگلونما، می تواند باعث تاثیر مثبت در رشد آن شود.

دما مورد نیاز آگلونما

دما مورد نیاز آگلونما

دما یکی از مهم ترین موارد در نگهداری و کاشت گل آگلونما است که باید به آن توجه داشته باشید. دمای مورد نیاز آگلونما 18 تا 25 درجه سانتی گراد است. این گل می تواند در هوای سر و دمای پایین رشد خوبی را تجربه کند؛ اما سرمای هوا و کاهش دما اگر بیش از حد باشد، گل می تواند به سمت خرابی و مرگ خود نزدیک شود. لذا سعی کنید همیشه گل را در دمایی معتدل و در دمایی که ذکر کردیم قرار دهید.

کود مورد نیاز آگلونم

گل آگلونما به مانند تمامی گل های دیگر برای رشد، نیاز به کود دهی دارد. برای کود دهی آگلونما اصلا از کود های شیمیایی استفاده نکنید. چرا که این گل نمی تواند در حالتی مصنوعی رشد کند. در فصل رشد آگلونما می توانید از کود دهی در فواصل دو هفته ای بهره مند باشید. کرد منیزیم، کود با پتاس بالا و کود سه بیست بهترین گزینه برای کود دهی آگلونما هستند.

خاک مورد نیاز آگلونما

خاک از مهم ترین موارد مهم برای رشد گل آگلونما است. باید از خاک سبک برای قرار دادن آگلونما استفاده کنید. به همین منظور حتما خاک زهکشی شده نیز باشد. ترکیب خاک برگ، ماسه، پیت خاک باغچه و کود برای این گل فوق العاده است. معمولا اکثر گل فروشی ها برای ارائه چنین ترکیبی از 80 درصد خاک برگ، 5 درصد خاک کاکتوس و 15 درصد ترکیب کوکوپیت و ورمی کوکوپیت استفاده می کنند. همچنی دقت داشته باشید که میزان کود دهی باید متناسب با میزان خاکی باشد که استفاده می کنید.

تعویض گلدان آگلونما

گل ها نسبت به تعویض مکان و گلدان خود بسیار حساس هستند؛ این درباره گل آگلونما هم صدق می کند. آگلونما تمایل دارد تا در گلدانی متعلق به خود و در مکانی ثابت برای مدت زمان طولانی حضور داشته باشد؛ اما اگر مواردی مانند خرابی و شکستگی گلدان یا بزرگ شدن ریشه گل باعث تعویض آن شدند، پیبشنهاد می شود هر دو سال یکبار بیشتر این جابجایی را انجام ندهید.

هرس کردن برگ های پیر آگلونما

معرفی آگلونما

به طور کلی آگلونما گلی نیست که نیاز به هرس داشته باشد؛ چرا که کمتر دیده می شود گل های آگلونما به سمت پیری بروند. اما اگر با چنین اتفاقی در طول فرایند نگهداری رو به رو  شدید، می توانید از ابزار های مخصوص برای هرس کردن گل استفاده کنید. دقت داشته باشید که گل های نزدیک به پایه را کاری نداشته باشید و بگذارید فرایند طبیعی خود را طی کنند.

جمع بندی

اگر به دنبال خرید گل هستید که از تمام جهات برای نگهداری در منزل مناسب باشد، پیشنهاد ما به شما آگلونما است. انواع این نوع گل می تواند چنان زیبایی را به منزل شما ببخشد که با هر بار دیدن آن، روحتان تازه شود. از آن جایی که آگلونما خیلی آسیب پذیر نیست و نیاز به مراقب خیلی زیادی ندارد، می توانید با خیال راحت به مسافرت رفته و نگران آن نباشید. اما دقت داشته باشید که میزان مراقبت اندکی را که نیاز دارد، رعایت کنید.

داریوش

داریوش ، نویسنده و وبلاگ نویس با استعداد و خلاقیت بالا، به واسطه وبلاگ پرطرفدار خود با عنوان "گلمون"، به عنوان یک شخصیت برجسته در عرصه نوشتاری شناخته می‌شود. او با تجربه‌های گوناگون و دیدگاه‌های تازه‌ای که به موضوعات مختلف ارائه می‌دهد، توانسته جامعه‌ای پرشور از طرفداران و مخاطبان خود را جذب کند. در وبلاگش، به بررسی و بحث در مورد مسائل متنوعی از جمله دنیای گل‌ها و گیاهان با اسلوبی دلپذیر و زبانی روان می‌پردازد.
Email
Twitter
Facebook
Telegram
WhatsApp
گل آگلونما – انواع و شرایط نگهداری این گیاه + عکس
اپلیکیشن گل و گیاه

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
باز کردن چت
پشیبانی و سفارش در واتساپ
سلام 👋 در صورت نیاز به پشتیبانی میتوانید به صورت تلفنی یا در واتساپ با شماره ۰۹۱۰۶۶۶۴۱۵۶ در ارتباط باشید